Stand Up Atölyesi

 

STAND UP ATÖLYESİ

“Hikaye anlatırken sahne tekniklerini bilmek istiyorum”
“Arkadaşlarımın arasında çok komiğim ama sahneye nasıl taşıyacağımı bilmiyorum.”
“Sahnede tek başına olmanın stresiyle nasıl başa çıkılır bilmiyorum.”
“Stand up içeriği üretirken nasıl yöntemler uygulayacağımı bilmiyorum.”
Diyorsanız stand up atölyemize bekliyoruz.

Hikaye anlatma sanatını stand up biçimiyle birleştirdiğimiz bu atölyede 3 aylık hikaye anlatım teknikleri ve içerik üretimi üzerine yapılacak atölye döneminden sonra atölyedeki komedyen adayları, ekip olarak Apartman Sahne’de stand up gösterisi yapma fırsatını yakalayacaklar. 1. kurun ardından atölye öğrencileri ile timing, tavır, sahne kimliği oluşturma gibi çalışmaları derinleştirerek hem içeriklerini geliştirip hem de genişleterek eğitimlerine devam edecekler.

 

ATÖLYE  SÜRESİ
⦁  Atölye programı toplam 12 hafta sürecektir.
⦁  Atölye 12 hafta boyunca sahne çalışmaları doğrultusunda ekip ile ortaklaşa karar verilecek saatlerde yapılacaktır.


KAYIT TARİHLERİ
⦁  Kayıt olmak isteyen öğrenciler 0216 339 9 339 numaralı telefondan ya da, bilgi@apartmansahne.com'dan bilgi aldıktan sonra Apartman Sahne'ye gelerek kayıtlarını yaptırabilirler.
 
KİMLER KATILABİLİR
⦁ Gülmeyi ve güldürmeyi seven herkes atölyemize katılabilir.
⦁ Yaş : 18+.
 
EĞİTMEN: FIRAT AKSAL
2014 yılında Ankara Büyükşehir Belediye Tiyatroları’nda profesyonel tiyatro hayatına başlamıştır. 2018 yılında İstanbul’a taşındıktan sonra Butiyatro, Anahtarlık Sanat gibi özel tiyatrolarda yer almıştır. Apartman Sahne yapımı Evin Kokusu ve Bir Palyaçoyum Ben adlı oyunlarda asistanlık yapmıştır. Şu an Apartman Sahne oyuncusu ve idari sorumlusudur.. Ölümlerden Ölüm Beğen ve Çekil! İtme Beni oyunlarında oynamaktadır. Bir yandan stand up gösterilerine devam eden Fırat Aksal; TuzBiber Stand Up, Boğaziçi Komedi Kulübü gibi oluşumlarda da sahne almakta. Ayrıca Apartman Sahne çatısında düzenli sahne alan Comedy Night ekibinin kurucusudur.
 
FİYATLANDIRMA VE ÖDEME ALIM ŞEKİLLERİ
-12 haftalık atölye programının toplam bedeli 1800 TL’dir.
-Ödemeler aylık 600 TL'dir.
* Fiyata KDV dahildir.